top of page

Våre avlskatter

NO* Fagerlis Mimosa

Vår lille Mimosa var vår første avlskatt. Hun flyttet inn hos oss sammen med sin mor Enya. Hun er leken og kosen her hjemme og definitivt hjemmekjær. Har lenge vurdert om hun kan bli vant til oppmerksomhet fra fremmede, men det er de hun stoler på som får hennes kjærlighet. 

Mimi2_edited.jpg

CH S* Admires Enya of Fagerlis

Enya er en helt herlig dame og sjefen i huset her hos oss. Hun holder orden, og trøster både firbente og tobente når det trengs. Hun kom hit sammen med sin datter Mimosa og jeg var først fôrvært for henne før hun ble min.

Vi har ikke prøvd å stille henne ut men det vurderer vi å gjøre. Er tidligere eier Lisbet Fagerli som har oppnådd resultatene med henne. 

Enya3_edited.jpg

NO* Skarven Audhumbla

Audhumbla eller Umbla som hun kalles er en virkelig tøff liten katt. Hun jakter etter støvsugeren og elsker å leke. Hun er også veldig kosete og vil helst være med deg hele tiden. Minner meg mye om onkel Gally

Hun er en miniutgave av sin pappa O`Malley bare med bedre pels. Utadvent og avslappet. Helt perfekt personlighet til utstillinger.  

DSC02248_edited.jpg

NO* Skarven Bestla

Bestla er en skikkelig rampete jente. Hun er selvsikker og kosete og det eneste jeg kan klage på er at hun mener børsten er til for å spises ikke bli børstet med. 

Ellers så kan jeg si at denne utadvente jenta er helt nydelig. Hun ligner på sin far med fargene til mor og nesten like god pels som mor.

Bestla7_edited.jpg

NO* Skarven Cuda

Cuda er min eneste mitted jente i avl til neste sesong. Hun er en sjenert liten sjel på lik linje med Mimosa og Enya. Selv om hun synes fremmede er noe dritt er hun livlig og leken når det bare er familie tilstede. Liker kos men vil selv bestemme over kosen så potensiale for en litt sjefete skjønnhet ligger her. 

Cuda minner utsendemessing på Enya. Veldig lik faktisk. Hun har til og med samme flekken på bakbeinet. Pelsen er like himelsk som Enya sin så blir spennende å se henne vokse til. 

DSC02283_edited.jpg
bottom of page