top of page

Om oss

Velkommen til NO* Skarven Ragdoll oppdrett!

Vi er et helt nytt Ragdoll oppdrett basert i Sandvika, rett utenfor Oslo. Interessen for Ragdoll ble funnet i 2016 og siden da er de første kattene kommet i hus, oppdrettet startet og de første kursene om katt og genetikk tatt. Navnet skarven er tatt til ære for min barndom i nord. Skarven er kommunevåpenet i Skjervøy kommune, hvor jeg har alle mine flotte barndomsminner fra. 

Vi er et lite katteri med fokus på helse. Her har vi masse plass og tid til hver av kattene og de har fått ID-chip mat skåler, vannskåler og toaletter. At de ikke skal spese, drikke av samme skål eller gå på samme toalett, er en del av å minske smitterisiko. Alle avls kattene våre blir DNA testet, parasitt og virus testet. Vi ønsker å ha sunne, lykkelige Ragdoll. 

Avlsmål for oppdrettet.

Vi ønsker selvfølgelig friske katter etter rasestandaren. For at våre søte små skal ha lange, lykkelige liv kommer vi til aktivt å teste alle våre katter og ønsker å ha lav innavlsgrad på parringer. Spesielt kommer vi til å gå etter størelse og temperement. Vi ønsker å avle store, pene, myke og kosete katter. Det skal være en fryd å eie en Ragdoll!

Utstillinger og fôrvert

Det tar mange år å starte opp et oppdrett. Skarven er i gang, men ennå i oppsartsfasen. Om det er noen som har lyst å bli med oss på dette eventyret så ta kontakt! Vi kommer til å trenger fôrverter og ønsker oss flere som kan gå på utstillinger med oss. Dette er et spennende eventyr!

Kursene hos PawPeds er genetikk, kattehold og katteoppdrett. Det første kurset kan anbefales for alle som ønsker sin første katt. De resterende er kurs rettet mot oppdrettere. 

Jeg har så langt tatt to kurs. Dere kan lese hva kursene innebærer ved å trykke på linken. 

bottom of page