top of page

Våre kastrater

NO* Fagerlies Galileo Galilei

Galileo Galilei går under navnet Gally her hjemme. Han er sønn av Enya og har vært kosekatt hele sitt liv. En skikkelig livlig gutt som elsker kos og oppmerksomhet. Dette sjarmtrollet er det mange som har hatt lyst til å stjele. Han var født her i kullet jeg hadde for Fagerlies oppdrettet og kom tilbake hit etter en liten tur til en annen familie. Siden har han vært her og har blir han. 

Gally3.JPG

DK* Nordhaven`s O`Malley

O`Malley har et helt herlig gemytt selv om han helst skulle vært sjefen i huset. Etter at han ble kastrat er det som å ha en stor kattunge. Elsker å leke og herjer mye med barna sine. Han er seal (brun) bicolor og har et kjempeflott ansikt. Elsker utrykket hans. 

Mally1_edited.jpg

CH S* Admires Enya of Fagerlis

Enya er en helt herlig dame og sjefen i huset her hos oss. Hun holder orden, og trøster både firbente og tobente når det trengs. Hun kom hit sammen med sin datter Mimosa og jeg var først fôrvært for henne før hun ble min.

Vi har ikke prøvd å stille henne ut men det vurderer vi å gjøre. Er tidligere eier Lisbet Fagerli som har oppnådd resultatene med henne. 

Enya3_edited.jpg
bottom of page